Summer Salsa Fest с плажни фиести и танци на открито

0
38
summersalsafestival

По малко от месец, в разгара на лятото, танцова школа „Маламбо“ отново ще бъде домакин на грандиозна лятна салса фиеста във Варна. Любителите на салсата ще се потопят в море от различни стила, на открито с едни от най-добрите инструктури от България.

summersalsafestivalЗа втора поредна година гост-инструктори на събитието са [highlight]Сео Фернандес[/highlight] и партньорката му [highlight]Енерис Мулгадо[/highlight] и световните шампиони по салса [highlight]Адриан Родригес[/highlight] и партньорката му [highlight]Анита Сантос Рубин[/highlight]. Този път и двете двойки ще останат за всичките дни на тридневната фиеста.

В университетския комплекс (ВСУ – Черноризец Храбър) ще бъдат изградени 3 открити сцени. Българските и чуждите латино школи ще предложат изключителни шоу-изпълнения, които ще ви накарат да усетите магията на салсата.

И този път любителите на регетон ще премерят сили по време на плажните фиести, които  ще се проведат на плаж „Кабакум“.

Трите дни на открито ще предложат на посетителите забавна танцова програма, уроци за начинаещи и напреднали, горещи латино ритми и много добро настроение.

Станете част от плажните латино фиести, майсторски уроци, страхотни изпълнения и партита до зори. Всичко това в разгара на лятото, на открито, на морето с много салса, кизомба, бачата, румба, ча-ча, тимба, сон, регетон, танго и за първи път линди хоп. Този път, организаторите са подготвили и специална романтична, лятна тераса за любителите на кизомба и бачата.

Място: ВСУ – Черноризец Храбър
Дата: 09-11 август

Цени и повече инфо: 2nd Summer Salsa Festival