Балет “Тодес” във Варна и Бургас през август

0
53
ballet todes
ballet todes

ballet todes
ballet todes

Само половин година след турнето си България, най-авангардният руски балет Тодес отново ще гастролира у нас – във Варна на 5-и август и Бургас на 6-и август.

Балет Тодес създават прецедент за българския културен афиш и концерна програма с втори международен гастрол в рамките на една година.

Във Варна и Бургас балет Тодес ще представят последната си и най-успешна програма, представена на 3 континента “ATTENTION”.

В програма “ATTENTION” ще усетите острия вкус на истинския живот с неговите падения, разочарования, щастие и еуфория чрез невероятна динамика, неповторима хореография, стилни костюми, оригинално светлинно и музикално оформление.

Спектакълът “ATTENTION” е палитра на разнообразните човешки чувства и емоции. Той наподобява самия живот – непредсказуем, различен, където има място и за радост и за тъга, където се води вечният спор между мъжа и жената и в този емоционален диалог сърцата или се съединяват в едно или се чупят на малки парченца. Но именно поради смяната на трагедията и комедията на битието той е завладяващ и интересен.

Билети в мрежата на Ивентим и:
ВАРНА – 5-и Август, 21 часа, Летен Театър, билети на касата на ДКС
БУРГАС – 6-и Август, 21 часа, Летен театър, билети на касата на театър Адриана Будевска