Hermann Melo – един от най-добрите специалисти по Zumba® е отново в България

0
128
herman melo
vicom studio

herman melo
vicom studio

Херман Мело, който миналата година направи за първи път зумба тур в страната ни, е роден в Колумбия и в момента живее в Париж, Франция. Повечето български преподаватели по зумба са обучени от Херман, който е познат със своята харизма и положителна енергия.

Херман е един от най-добрите специалисти и често пътува, за да обучава както нови хора, които искат да станат зумба инструктури, така и вече зумба инструктури, които искат да се развият в света на зумбата.

Херман е тук от вчера по покана Dance Academy, а днес цял ден обучава нови зумба-маниаци, които ще получат сертификат за преподаване на зумба. Уроците продължават и утре.

В неделя колумбиецът ще обучи зумба специалисти по програмата Zumbatomic®. Програмата е специална и е за лицензирани инструктури, които искат да работят и обучават най-младите Zumba® маниаци – от 4 до 12 г. Хореографиите са адаптирани към физическите и психически възможности на децата. Както при всички останали зумба класове, и тук най-завладяваща е специално написаната музика за Зумбатомик с микс от стилове, които децата обичат най-много – хип-хоп, регетон, кумбия и много други.

В неделната вечер на 28 април Херман ще изнесе 60-минутен парти клас в новооткриятия мол Paradise Mall.  Заповядайте на 28.04 от 20.30 в PLAYGROUND (PARADISE MALL) за едни незабравими 60 минути чисто и нискокалорично забавление.

Вход 15 лв – предварително плащане е задължително.