Атанас Месечков: Ние обичаме да танцуваме и го правим заради хората

0
41
Атанас Месечков и Стелла
фото: Dancing Stars

фото: Dancing Stars

Атанас Месечков и танцовата му партньорка в звездното танцово шоу „Dancing Starts” – Стелла са сред фаворитите на предаването. Последното им изпълнение беше на изключително високо ниво и те получиха за първи път единодушно от журито четири осмици – най-високите оценки в състезанието до момента. Всъщност хореографиите на Месечков са сред най-техничните и сложни на сцената на “Dancing Stars”.

Ето какво казва Атанас за горещата самба, която изпълниха в понеделник.

Наско: За мен самбата бе танца, който ме накара да изживея невероятно силни емоции. Това е танц с много заряд и отношение. Двамата със Стелла се постарахме много и ви подарихме една невероятна танцова фиеста с нашата самба!

BG Dancer: Смятаме, че ти и Стелла сте в друго измерение, при вас двамата има много техника.

Наско: Старая се така да правя хореографията, че тя да пасва на мен и Стелла. Наблягаме много на танцовото изпълнение, защото ние държим да представяме истински танци. В това шоу ние играем за самите нас и за хората. Важното за нас е да се забавляваме и хората да харесват нашите изпълнения.

BG Dancer: Коя звездна двойка ви е конкуренция в шоуто?

Наско: Всяка една танцова двойка може да ни бъде конкуренция. Всички се стараят много и всички представят много хубави неща. Така, че нека оставим публиката да реши, тя е нашия критерии.

BG Dancer: Какво да очакваме от следващия ви танц – пасо добле?

Наско: Ние смятаме с всеки един танц да израстваме в това шоу така, че очаквайте още от нас.

BG Dancer: Вие със Стелла познавахте ли се преди предаването?

Наско: Не, със Стелла се запознах на летище София, точно пет дни преди да започне предаването. Никога, нито тя, нито аз не сме чували един за друг, но се сработихме много добре. И двамата сме на мнение, че дори да искахме по-добри половинки нямаше да намерим . Един за друг сме и се разбираме блестящо.

[vsw id="MOzYaSYoY94" source="youtube" width="425" height="344" autoplay="no"]