Спечели фул пас за 9-тото издание на Fanta Dance Festival

0
66
Fanta Dance Festival

Fanta Dance FestivalFanta Dance Festival за 9-ти път ще събере на едно място световно известни звезди от танцовото общество от 10 до 12 май.  Ако искате да бъдете част от него, имате възможност да спечелите фул пас, като отговорите на въпроса: Кой от изброените професионалисти ви харесва най-много?

Оливър Пинеда е петкратен световен шампион по салса. Той е създател и директор на танцовата академия Latin Motion в Австралия. Той е горд създател на собствен салса стил, наречен „Aussie Style Salsa“ и усърдно работи по разпространяването му.

Cyrus (Glitch) е признат на международно ниво танцьор, добил широка популярност с участието си в деветия сезон на американското танцово шоу „So you think you can dance”. Стилът на Сайръс е анимация, попинг и роботика. Част е от танцовото движение, което танцува върху Dubstep музика.

William & Maeva са четирикратни световни шампиони по Boogie Woogie и носители на най-големите отличия по Lindy Hop през последните години. Уилям и Маева са танцьори и инструктори които диктуват модата в тези танци и са търсени за преподаватели от най-големите и реномирани фестивали по света.

[si-contact-form form='2']

За да участвате за спечелването на фул пас е необходимо да попълните контактната форма и да харесате статията чрез бутона лайк, който е под статията.

Победителят ще бъде изтеглен чрез независим софтуер на 31-ви март