В Пловдив връчиха годишни награди за танцьори и треньори

0
46
БФСТД

БФСТДНа 28 декември в Пловдив бяха връчени годишните награди на Българската федерация по спортни танцови дисциплини (БФСТД) за най-успешни състезатели, хореографи и съмишленици за 2012 г.

Приза за най-успешен дебют на годината взеха танцова школа „D & G“ към спортен клуб „Мустанг“ (Бургас)  с ръководители Галина Маджарова и Деляна Казакова. Галина Маджарова взе и награда за треньор на годината. Виктория Тихи, също от Бургас, бе отличена с награда за най-успешен състезател на годината, възраст юноши.

Като хореограф на годината беше отличена Кремена Атанасова, национален треньор на балет „Ера“, Пловдив.  В категория най-успешен състезател наградата получи Василена Шопова, която танцува в балет „Ера“ и в националния отбор на БФСТД. В категорията за най-успешен състезател в дивизия сеньори-мъже наградата взе Виктор Алеков от балет „Ера“. Заедно с Василена Шопова Виктор получи и отличие за най-успешен дует.

Имаме честта да познаваме танцовите умения на Виктор, Василена и Виктория Тихи, които видяхме във фестивала Mall Galeria Dance Cup (Бургас), организиран от Атанас Месечков. Те направиха страхотно впечатление на журито, грабнаха и екипа на BG Dancer.

„Много сме щастливи от признанието, което получихме! Искаме да изкажем нашите благодарности на ръководството на БФСТД, в лицето на г-жа Кремена Атанасова, за оказаната подкрепа и чест! Благодарим и на всички наши състезатели, които допринесоха за тези награди и на целият национален отбор и техните треньори, с които преживяхме изключително успешна година“, споделят от танцова школа „D & G“ към спортен клуб „Мустанг“.

Вижте всички награди: Годишни награди на БФСТД