Коледно ориенталско шоу-парти

0
58
Коледно ориенталско шоу

Коледно ориенталско шоуCircolo Culturale Shams – Milano и Molly Dance Group Ви канят на Коледно шоу парти! Това е техен поздрав за предстоящите Светли празници с надеждата да бъдем все повече и повече!

Богатата на изпълнения вечер ще включи изявите както на групи от различни школи , така и соловите танци на вече познати ваши любимки като Виолета Вълчева, Милена Виденова, Надежда Стойкова, Нора Младенова и други.

Събитието е под организацията и специалното участие на SHAMS от Италия. Очакваме ви в прекрасната атмосфера на Mega Dance Center, Зимния дворец – София.

Дата: 15 декември
Начало 21:00 ч.

Поради лимита на места е желателна предварителна резервация на кувертите.

За информация: Shams – тел: 0878872406

Mega Dance Center – тел: 0879555222

Коя е Марина Димитрова -Шамс – така арабите наричат слънцето, и така наричат и нея, виждайки я да танцува. Защото нейният танц излъчва топлината, красотата и вълшебната чувственост на Ориенталския танц.

Шамс е една  от най – интересните  изпълнители в артистичната панорама на средния изток. Танцува използвайки арабската класическа техника, свързвайки я с културата на своята родна земя, където се сливат и типични елементи на турския ориенталски танц. Резултата е един микс от мелодии и ритми между Ориента и Запада, който я прави абсолютно уникална и единствена по свои стил с един крайно омайващ ефект.