Dance It in the Club Twins – танцова работилница и парти с Ekzarka

0
56
Dance It

Dance ItDance IT in the CLUB Twins има една цел – танци, хубава музика и много настроение.
Вечерта ще започне с ТАНЦОВ УЪРКШОП по хаус денс, воден от Ekzarka Sleepwalking. Той е изключително талантлив танцьор (част от “Sleepwalking” Society и Pop and Roll artistic company) и ще сподели с нас стъпки и движения от така атрактивния, но все още сравнително нов за България, стил в танците – хаус денс, зародил се в клубовете на Ню Йорк и Чикаго.

След края на „занятието” всеки ще има възможност да приложи наученото, да покаже какво още може, да импровизира, с други думи просто да потанцува под музикалния съпровод, подсигурен от HarryUp /Breakalicious/.

И така налице са танците, страхотната музика, a настроението донесете вие.Очакваме ви на 22-ри Ноември /четвъртък/!
Начало 21 часа
Вход: 5 лв. – с включена бира или шот по избор.

Ekzarka
фото: Михайл Новаков

Костадин Екзаров, познат още като Екзарка, e роден в гр. Смолян и е неизменна част от Sleepwalkingz Crew, въпреки че представя още и True Rokin Soul worldwide, Balkan Mafia, Pop&Roll и JAM ON IT Festival. Занимава се с breaking от 1999 г. Тренирал е таекуон-до в продължение на 5 години, което играе важна роля във формирането на уникалния му bboy flavor.

През годините е посещавал редица международни семинари по breaking, popping, locking и house dance, като не спира да се развива, учи и усъвършенства и до днес. Участвал е в много танцови битки, различни перформанси, улични представления и театрални работилници. Бил е ученик на едни от най-добрите представители на уличните стилове в Европа и Америка.