Латино сцена посреща Дженифър Лопез преди концерта

0
44
дженифър лопез

дженифър лопез Ако сте фенове на Дженифър Лопез или пък се чудите какво да правите в неделя, не може да не се отбиете пред латино сцената, която ще бъде разположена пред зала Арена Армеец на 18 ноември.

По случай концерта на латино дивата, част от турнето й Dance Again, организаторите от Symphonics Entertainment и партньорите им в лицето на Алфредо Торес ви предизвикват да се включите в едно непринудено танцово състезание.

Първата двойка победител ще спечели билет за най-горещата зона в залата, само на метри от световната суперзвезда Дженифър Лопез. Втората двойка победител в това социално състезание също ще спечели билет за концерта на кралицата на денс музиката.

Освен състезание, любителите на латино музиката у нас ще могат да се насладят на специални шоу програми от едни от най-добрите школи по танци и танцьори у нас: Алфредо Торес, Атанас Месечков и Анета Авакян, Ана Дончева и студентите на Кремена Тодорова от Денс Академи, Salsa con Miguel, Street Salseros, Pa’lante Dance Project, Salsa Diva, Alma Latina, Гаро Узунян и Casa de Baile, ТФ Блясък, както и младите звезди в света на танците Ясмин Кирилова и Василена Шопова (забелязани по време на Mall Galleria Dance Cup) и още много други.

Начало на представленията: 17:00 ч.
Начало на състезанието: 18:00 ч.

Очакват ви приятни емоции, латино звезди и много танци.
Място: пред зала Арена Армеец, 18 ноември (неделя)