Екзотична Индия и танци с приятели

0
30
Индийска вечер
Индийска вечерВъодушевени от богатството и уникалността на различните култури на нашата планета, музикалните изследователи от Global Vision Circle ви канят на ново екзотично пътешествие до свещените земи на Индия!

На 14 Ноември / Сряда в колоритния клуб CULTURE BEAT ще посрещнем един от най-обичаните празници из цяла Индия, Непал, Шри Ланка, Сингапур, Малайзия, Тринидад и Тобаго и други – ДИВАЛИ (Diwali) – фестивал на светлината.

В хиндуистката философия с Diwali се слага край на невежеството, запалва се Вътрешната светлина в душата и се достига до съзнание за всеобщото Единство, Радост и Мир. По време на празника домовете се декорират с много свещи, раздават се сладкиши и се приветства откриването на Брахман – божествената непроменлива Реалност на всяко нещо!

Бъдете с нас в нощта на INCREDIBLE INDIA vol. 2, когато под звуците на мистичната, но и извънредно танцувална и „трансираща” индийска музика, да прогоним тревогите, напрежението и страха чрез най-добрата терапия – танците с приятели, и то на свещи!!! Музикалното свещенодействие ще бъде поверено на диджейския тандем Dancing Angel & Olaija. Нека бъде Светлина!

За да се почувстваме наистина празнично, прекрасната Калина ще рисува с индийска къна ръцете на всички желаещи! Тематичната кухня и визия са гарантирани от домакините на вечерта!

Дивали е и времето, в което хиндуистите обличат най-хубавите си дрехи и се впускат в тържеството на живота!!! Направете го и вие, СЕГА!
Място: Culture Beat, 14 ноември /сряда/
Начало: 21:00, вход СВОБОДЕН