Боровец – салса центърът на балканите

0
68
balkan salsa fest

balkan salsa fest

Read in English

За шеста поредна година курортът “Боровец” ще бъде център на балканското събиране по салса, където три дни салсероси от балканите ще показват своите танцови умения.

Организаторите от Памбос Денс Център по традиция очакват своите гости от близките балкански страни – Турция, Гърция, Кипър, Сърбия, Румъния.

Събитието ще стартира на 26 октомври с парти на басейна, а вечерта е първото шоу представление с участието на едни от най-добрите школи по салса. Организаторите очакват над 3000 души в курорта, които ще бъдат забавлявани от 15 диджея, разпределени в четири зали: зала за бачата, зала за салса стил мамбо, LA и NY, зала за кубинска салса и зала с всичко по-малко (бачата, салса, меренге, ча-ча, диско, ретро)

През деня любителите на кубинската музика ще имат възможността да се впуснат в поредица от уроци по салса, бачата,

Alberto Valdes
Alberto Valdes

танго, афро, регетон и много други, като нивата са разпределени според възможностите на салсеросите. Освен уроци, в басейна на хотела, можете да релаксирате докато танцувате с невероятни анимации от гостите на събитието.

На 27 октомври (събота), след шоу програмата от специалните гости, партито ще е тематично, гостите на събитието ще трябва да се преобразят със страшни костюми, за да отбележат Хелоуин.

Специалните гости на балканския фестивал са Alberto Valdes, Marvin Ramos, The Crazy Mambo Brothers, Roby G & Melani, Daniela Marrella и други величия в салса обществото.

И този път формата няма да премине без традиционното салса състезание Balkan Salsa Open, като журито ще присъди награди за първите две двойки/отбори, които ще се състезават в няколко дивизии:

Pambos Dance1) Дивизия „Хореография on1 или on2 за двойки и отбори – В тази дивизия могат да вземят участие всички двойки и отбори, независимо от своето ниво, които имат подготвена хореография в рамките на 2 мин., като двойките ще представят последователно танцуване „free style”  и своята хореография, а отборите само своето шоу. Няма ограничения при изпълнението на танцови трикове!

2) Дивизия „Свободен танц“ в категории: салса на 1 или 2, cuban  салса и бачата – Тази дивизия ще бъде разделена на три категории, а именно: салса on1 или on2, cuban салса и бачата. Двойките ще имат възможността да демонстрират както танцувалните си умения, така и до колко могат да се забавляват по време на своя любим свободен танц.

Най-добре представилите се ДВЕ двойки/отбори от всяка дивизия ще получат full pass и възможността да представят своето шоу на различни фестивали в страната и чужбина, а именно в: Монако, Рим, Амстердам, Атина, Халкидики, Солун и др.

Очакват ви три дни нон-стоп фиеста в сърцето на Балканите. Запазете датите 26-28 октомври, а мястото е курорта “Боровец”.

Повече информация за програмата: Програма
Повече информация за уроците: Уроци
Повече информация за артистите: Артисти
Повече информация за състезанието: Състезание
Повече информация за цени: Цени

[vsw id="/EmOhMfOSFMQ" source="youtube" width="525" height="344" autoplay="no"]