Samm The Man взриви с бийтбокс шоу най-големия сръбски хип-хоп фестивал „Svi Kao Jedan”

0
79
SammTheMan

SammTheManОт 30.08 до 01.09 в Белград се състоя най-големия хип хоп фестивал на територията на Сърбия – “Svi Kao Jedan” или „Всички като един”. Тридневното събитие включи наистина много активности – диджейнг уъркшопи, графити, рап батъли, брейк битки, рап изпълнения, бийтбокс, скейтборд, фингърборд, блейдове, хиксари, и др. Участниците в концертната програмa на фестивала бяха над 40 на брой, а публиката надхвърляше 3000 души.

Част от събитието стана и хип-хоп пионерът Kurtis Blow, който вдигна всички на крака и показа, че въпреки 50-те си години, все още е на ниво, като направи над 1 час шоу програма, заедно със световно-известния DJ Tomekk.

Същата вечер един от тамошните рапъри Juice и неговата група изненадаха приятно мъжката аудитория. Освен

Kurtis Blow
Kurtis Blow / фото: k1x.com

очакваният тежък рап, те решиха да повдигнат настроението на публиката като поканиха стриптизьорка на сцената. Танцуващата дива обаче съвсем не се притесни от многобройната публика и малко по малко се съблече чисто гола! Това накара много хора да извадят фотоапарати и телефони за да документират тази дръзка проява. Целта им да впечатлят хората и да постигнат сензация определено беше постигната.

На сцената излязоха едни от най-известните рап изпълнители в Сърбия – Прти Бее Гее, Juice, Sick Touch, Grasshopper, Black Ring Crew, Ill G, DJ Prema, DJ Rokam, Who See и доста други.

Сред специалните гости на събитието беше българският бийтбоксър Samm The Man, който взриви тълпата на два пъти с двата си шоукейса. Публиката на фестивала го прие много радушно и се създаде страхотна атмосфера. Това е второто гостуване на Samm на београдска сцена и изглежда няма да е последно.

Широката българска  публика познава Samm The Man /Самуил Топалов/ най-вече от участията му в телевизионните предавания „Кандидати за слава” и „България търси талант”, а сред хип-хоп феновете е известен от многобройните му изяви по родни хип-хоп събития. Кадри от участието му в Белград можете да видите ту:

[vsw id="KzAk6_BjqpY" source="youtube" width="300" height="250" autoplay="no"] [vsw id="aaP5KDq1_XI" source="youtube" width="300" height="250" autoplay="no"]

Източник: performer.bg