Романтична Коледа с латино фестивал във Варна

0
43
christmas edition

christmas editionВарна отново ни кани на гореща и много романтична латино фиеста, но този пет през зимния сезон. Бялото спокойствие на зимата ще бъде разстърсено от две имените звезди: Кwenda Lima & Marvin Ramos.

Кwenda Lima е безспорно най-предпочитаният и известен инструктор по кизомба в света, благодарение на своя впечатляващ, уникален стил и невероятна музикалност! Неговата харизма и изключителна щедрост в преподаването неизменно зареждат с огромно вдъхновение всеки, който е имал шанса да го види на живо и да се учи от него. Той ще гостува за първи път във Варна по покана на World Stars Salsa Festival.

Marvin Ramos е Колумбиец и отдавна е спечелил сърцата на латино-феновете със завладяващия начин, по който танцува салса и с неустоимо очарователната си усмивка. Ако сте били на World Stars Salsa Festival, който беше през март т.г. ще се съгласите, че той беше една от най-бляскавите звезди от когото всички останаха силно впечетлени и трайно запленени. Затова организаторите на декемврийското коледно издание на фестивала решихме, че трябва отново да сподели възхитителните си умения с всички любетили на латиното.

World Stars Salsa Festival – Christmas Edition, с помощта на завладяващи артисти – танцьори и преподаватели, ще превърне Вашата Коледа в незабравимо вълшебство! Очакват ви много шоу-програми, уроци, партита и приятна обстановка. Всичко това на 14, 15 и 16 декември и на едно място. Цени за парти пас от 20 евро, а за пълен достъп до фестивала от 35 евро.

Повече информация:  *World Stars Salsa Festival* ROMANTIC CHRISTMAS