Латино фиеста, плаж, слънце и коктейли във Варна

0
54
summer salsa festival

summer salsa festСамо след седмица, дългоочакваната лятна латино фиеста, ще събере салсероси от цяла България във Варна, по-точно на плажа “Кабакум”. Партита на открито, латино музика, танци покрай плажа, анимации и много ледени коктейли ще веселят посетителите на Summer Salsa Festival, който се организира от танцово школа Маламбо.

Звезди на такива събития не липсват, няма да липсват и на това горещо мероприятие, световно признатите в салса средите и няколко кратни шампиони по салса Адриан Родригез (Уругвай) и Анита Сантос (Бразилия)  ще бъдат специални гост-изпълнители. Освен динамично шоу, от тях се очакват и много динимични уроци, с много енергия, бързина и ритмика, присъщи на пет кратните световни шампиони по салса.

Кубинците Алфредо Торес, Раул Торес и Мигел Родригез, както и кипъреца Памбос Агапиу са също сред вип-гостите на събитието. Те заедно със своите танцови отбори ще танцуват в шоу-програмата на събитието.

summer salsa festivalНад 25 латино школи от цяла България са поканени на събитието и ще бъдат част от лятната еуфория, които ще споделят своите умения с вас в различни класове: салса, кизомба, бачата, регетон, салсатон и много други.

Фиестата започва още в четвъртък на 9-ти август в 19:00 ч., а мястото е входа на Морската градина във Варна, където вип танцьора Алфредо Торес ще покаже своите умения и ще ви научи на няколко латино стъпки.

Латино фестивала ще продължи до 12-ти август, в базата на ВСУ „Черноризец Храбър“, а на 11-ти август ви очаква латино фиеста на плаж „Кабакум“. Там освен слънце, море, под сянка на шатрите с балдахини или сламени чадъри, ледени коктейли, водни атракции, ще станете свидетели на „Shake Your Body”  Battle. Не е необходимо предварително записване в плажната танцова битка, всеки може да се включи, а публиката ще излъчи победителят.

Очакват ви три незабравими летни дни с много музика, танци и коктейли. Грабвайте хавлиите си, танцовите си обувки и лятното си настроение и следвайте табелите „SUMMER SALSA FESTIVAL”.