“Dance It” – танцова работилница и през септември

0
52
Show_IlievDance
Dance It

Show_IlievDance
Dance It

„Танцова работилница“ е интензивна едноседмична танцова програма с известни хореографи в 5 стила, която се провежда в България за шести пореден път.

За първи път в рамките на една и съща година проектът ще има и второ, есенно издание. Това е, което повечето от вас, участници в предишни издания, винаги сте искали – така че заповядайте!

Запазете датите 10 до 15 септември 2012 г.

Очаквайте отново класове в различните танцови стилове: класически балет (стил Баланчин), съвременен танц, бродуей джаз, хоп-хоп, характерен танц. Танцовите ателиета, както винаги, ще се водят от утвърдени хореографи от САЩ и България.

Американската преподавателска линия отново ще е много сериозна – Маркъс Галанте, който този път ще измори иWorkshop_IlievDance ентусиазира не само любителите на бродуей джаз, но и всички балерини и балетисти – в стил Баланчин.

Съвременен танц ще преподава Живко Желязков, артистичният директор на компанията „Дерида Денс” и съосновател и преподавател в DERIDA Dance Center – първия център за съвременен танц в София. Живко Желязков е с богат международен опит и през септември тъкмо ще се е завърнал от KDF – Фестивал за съвременен танц в Сеул, Южна Корея, където също ще преподава (между другото там ще се срещнат “работно” и със страхотния Christian von Howard от пролетното издание).

Workshop_IlievDanceИмаме и най-готините хип-хоп преподавателки – Александра А-Style Цветкова и Роси Терзийска – и двете не просто участнички в предишните Танцови работилници, не просто верни последователки на обичаната от всички ви Andrea Burr! И двете са наши стипендиантки и са били на обучение в най-доброто танцово студио в Лос Анджелис – Debbie Reynolds Dance Studios. Фондация “Танцово изкуство – Илиев” сме изключително щастливи, че те приеха предизвикателството да станат от участници – преподаватели в Работилницата, и да ви изненадат с много вълнуваща програма!

И не на последно място – нашият артистичен директор Петър Илиев, за който знаете, че знае как да ви накара да се влюбите в характерния танц!

Регистрацията за есенната Танцова работилница е отворена: Dance It

[vsw id="8fQ3KI-XQEw" source="youtube" width="525" height="344" autoplay="no"]