Summer Swing Party на открито

0
51
swing party

Организираторите на алтернативни културни мероприятия The Zoot’s Suspenders са отново са в действие. Ето го и тяхното предложение за лятно суинг парти.

swing party

“Лято е и би било глупаво да се затваряме, при положение че навън времето е хубаво! Точно заради това ви предлагаме да се пренесем в епохата на SWING музиката но този път, на открито! Заповядайте на Summer Swing Night в Pork Pie (бившия “Маймунарник”). Гответе се да ви скъсаме тирантите от танци! Цялата лудница ще бъде придружена, както винаги от много нови хора, ретро облекла и весели емоции! Входът е свободен, мястото голямо, бирата студена… ааам да… НЯМА ТАВАН, така че няма никакви ограничения, нито в това колко високо ще подхвърляте момичетата си, нито в това дали ще пушите, пиете или пеете с цяло гърло!

Трябва да отбележим че продължава и конкурса Pin up & suspenders 2012, така че всички ДАМИ, които искат да участват в него трябва да издебнат фотограф и да го изкушат да ги снима! Повече информация за конкурса ще откриете на нашата страница: http://www.facebook.com/TheZootsSuspenders

Клуб Pork Pie (бившия “Маймунарник”, Борисова градина)
Четвъртък (5 юли 2012)
Старт: 20ч.
Вход: free