Mundo Latino – международен салса фестивал

0
50
mundo latino festival

mundo latino festival
www.mundolatino.bgdancer.info

В края на годината… точно преди Коледните празници, Star Event Agency има удоволствието да Ви покани да изкарате 3 пълни с емоции дни и 2 незабравими нощи с най-добрите салса танцьори, с най-новите им хореографии, със 100% оригинална кубинска музика – подбрана от най-добрите DJ, концерт на живо и разбира се много уроци и мастер клас с най-добрите инструктори в света.

Обещаваме Ви, че Mundo Latino 2012 Festival ще бъде един от най-страхотните събития на годината!

С какво този фестивал е по-различен от всички останали?

mundo latino festivalЕто Ви няколко добри причини, а Вие сами ще решите дали искате да бъдете част от това събитие:
- Fernando Sosa, Chiquito, Tropical Gem и Dominican Power ще представят най-новото си шоу “TWILIGHT“, базиращо се на историята от Twilight Saga;

- Всички останали хореографии ще бъдат представени за първи път на нашата сцена (съвсем скоро ще публикуваме пълен списък на всички артисти и гости);

starsПроект Rising Stars - ще даде шанс на всички записали се танцьори и групи да спечелят билет към ГОЛЯМАТА СЦЕНА на едни от най-известните и престижни салса конгреси в цял свят: Берлин, Амстердам, Испания, Италия, като съвсем скоро ще се присъединят Пуерто Рико, Мексико и Индия.

Това не е състезание! Няма да има жури, системи на оценяване или гласуване … Всеки организатор на конгрес ще може да избере сам своя фаворит и да го покани за участие на неговото събитие.

Clave CubanaClave Cubana ще бъде нашата специална музикална изненада – ще имате уникалната възможност да ги слушате на живо и да танцувате без спир по време на 90 минутния им концерт.

Clave Cubana е група, нашумяла с техните парчета в стил reggaeton и salsaton, като наскоро, след супер успешния им албум BANDOLERA, излезе и втория: FIESTA.

Смесвайки по невероятен начин звученето на reggaeton с различни стилове като salsa, bachata и merengue, албумът представя един нов стил, който кара публиката да подивее.

Елате и се присъединете към нас да празнувате и да бъдете част от най-щурия, най-уникалния, най-незабравимия фестивал – 3 дни и 2 нощи – в края на годината 2012!

АРТИСТИ потвърдили участие:
——————————————
Fernando Sosa and Tropical Gem (Italy)
Chiquito and Dominican Power (Italy/Domin.Rep.)
Marco B. and Flamboyan dancers ( Italy)
David Zepeda y Paulina Posadas (Mexico)- World Salsa Champions 2011
Rafael Gonzalez (Cuba)
Salsa Con Miguel (Bulgaria)
Alfredo Torres and Jorjet Ilieva (Cuba/Bulgaria)
Salsa La Vista (Bulgaria)
Imbalanced Dance Team (Bulgaria)
Davo Garcia (Mexico)

… И още много други, които скоро ще бъдат обявени официално …

*ЦЕНИ*

FULL PASS:

99 лева (01.06-31.07)
149 лева (01.08-30.09)
199 лева (01.10-30.11)

SHOW & PARTY PASS:

59 лева (01.06-31.07)
69 лева (01.08-30.09)
79 лева (01.10-30.11)

* СКОРО ще публикуваме “FULL PASS + Настаняване” за всички наши приятели от страната, които ще се присъединят към това забележително събитие или ще участват в Проекта RISING STARS!

Дата: 31 ноември, 1 и 2 декември

Организатор: Star Event Agency
Повече информация на http://www.mundolatino.bgdancer.info