Кастинг за най-големия танцов фестивал в Европа

0
36
Salsa Congres in Berlin

kastingИскаш ли да бъдеш един от перформърите на Берлинския Салса Конгрес – най-големия фестивал в Европа?
Знаехме си… разбира се че искаш :)

Е, ние имаме добра новина за теб… а тя е че не е нужно да си професионален танцьор… просто трябва да можеш да изразяваш себе си с танца! Сега сигурно си казваш… “Ама аз никога не съм танцувал салса…”? А ние ще ти отговорим… “То не е и нужно :)”.

Без значение какъв танц танцуваш…Салса, Латино танци, Хип Хоп, Модерен балет или каквото и да било друго стига да се учиш бързо… можеш да станеш част от екипа който ще създаде невижданото шоу “The EVOLUTION” – Съвкупност от 25 тима от цяла Европа. Повече инфо за тимовете можеш да откриеш на тази страница: “http://www.berlinsalsacongress.net/#Danceteams“.

И ако това не ти стига за да се решиш… Ето и някои от големите звезди които можеш да срещнеш и с които да танцуваш на фестивала:

- Yamulee DC (New York);  Santo Rico (New York); Hacha y Machete (Boston); Nuno & Vanda (Lisbon); Marco Ferrigno & Natalia Lopez (Milano); Tropical Gem (Milano); Juan Matos & Amneris (Milano); Flamboyan Dancers (Milano) и много други.

Както и The Best of The Best в бачата…Ataca y Alemania – Сигурно ти е супер познато тяхното видео с повече от 38 милиона гледания… http://www.youtube.com/watch?v=2cehkSxOLNA

Salsa Congres in BerlinСега приятелю всичко е в твоите ръце… и всичко зависи от теб!

Всичко което трябва да направиш е да приготвиш кратък танц (без никакви ограничения) и да представиш артиста в себе си. Облечи най-хубавата си усмивка и ела на един от 2-та кастинга – 20 и 27 Април 21:00 (Fusion Studio – Бул. Александър Малинов 38).

Моля, потвърди предварително своето участие в кастинга на тел. 0889 312 389, 0897 577 455