Дженифър Силвас и World Dance Day Варна

0
40
Дженифър Силвас

С няколко изречения за читателите, които не знаят историята й:
Дженифър СилвасДженифър Силвас се занимава с танци от 28 години и е тренирала всякакви стилове: джаз, хип-хоп, балет, степ, салса и суинг. Има много успешна танцова кариера. Работила е със световно-известни изпълнители като Пинк, Шер и Валерия и е вземала участие в многобройни реклами и телевизионни шоута в Съединените Щати. В салса средите е танцувала с най-добрите от най-добрите: Алекс Да Силва, „Салса Брава”, Франциско Васкез, Хесус Апонте, Пабло Беаз и „Принцът на салсата” Джони Васкез. Дженифър е пътувала навсякъде по света, танцувайки и преподавайки и е добре позната с нейната харизма и техника, която показва на сцената.

Как започна да танцуваш и реши, че искаш да се занимаваш с това през живота си?

Започнах да танцувам на много ранна възраст. Майка ми ме записа на степ, балет и джаз, и от момента, в който стъпих на сцената знаех, че искам да стана танцьорка. Помня как след първото ми изпълнение, хората отиваха при майка ми и й казваха колко много са харесали изпълнението ми. Преподавателката ми й каза, че изглеждам много естествено на сцената. Дори и да бях малка, знаех, че искам да правя точно това.

Прочетете цялото интервю на страниците на World Dance Day Varna

Вижте и артистите, които ще участват в Световния танцов ден, който се организира във Варна. Следете фейсбук страницата им за актуални новини - World Dance Day