Разграбват билетите за националния балет на Испания

0
65
La Leyenda

La Leyenda Най-голямото танцово събитие на годината – гостуването на Националния балет на Испания у нас подлуди феновете на горещия фламенко ритъм. Два месеца преди спектакъла и въпреки незапомнените студове и снегове, билетите скоростно се купуват, а зала 1 на НДК, където на 5 април ще играе уникалния балет, е почти разпродадена. Само два дни остават до края периода, в който билетите за шоуто на феноменалната испанска фиеста са на промоционални цени. След 9 февруари те ще бъдат с  10 лв. по-скъпи.

La Leyenda Най-голямото танцово събитие на годината – гостуването на Националния балет на Испания у нас подлуди феновете на горещия фламенко ритъм. Два месеца преди спектакъла и въпреки незапомнените студове и снегове, билетите скоростно се купуват, а зала 1 на НДК, където на 5 април ще играе уникалния балет, е почти разпродадена. Само два дни остават до края на периода, в който билетите за шоуто на феноменалната испанска фиеста са на промоционални цени. След 9 февруари те ще бъдат с  10 лв. по-скъпи.

Пищни костюми, прекрасна музика, страстни танци под звуците на десетки кастенети в ръцете на танцьорите – една приказна история, разказана без думи,  живот, изживян чрез великолепни танци. Това очаква зрителите на Националния балет на Испания на 5 април в зала 1 на НДК. Спектакълът е организиран от продуцентска агенция БГ Саунд Стейдж с подкрепата на посолството на Кралство Испания.

Билети си продават в мрежата на Eventim – магазини Германос, Пикадили, Мултирама, Usit Colors, Офис 1 Суперстор и в билетния център на НДК.