City to City Cabaret – социална нощ на съвременния танцов театър

0
23
социална нощ

социална нощСоциална нощ на съвременния танцов театър. Един превъзходен микс на най-доброто от съвременния танц в Европа.

Със специалното участието на Найджъл Чарнок – един от най-великите артисти на световната танцова сцена и трупи от UK, Хърватия, Гърция и България.
За първи път подобно събитие ще се проведе в толкова нестандартен формат, съчетавайки съвременното изкуство със социалния порив на хората и клубното забавление.
city to cityВ една вечер на едно място ще се съберат около 500 човека, които умеят да се забавляват и общуват, хора търсещи уникални преживявания, любители и последователи на танца във всичките му форми, както и представители на артистичния, социалния, дипломатическия и бизнес елит на София, водещи медии и партньори. Очаква ви една ексклузивна, единствена по рода си вечер на съвременния танц, където публиката ще се слее и ще преживее танцовото изкуство по нестандартен начин. Много социална, много отворена и неформална.
Събитието ще даде възможност на публиката да гастролира и общува по време на спектакъла, да танцува в почивките между различните изпълнения и след края когато еуфорията на вечерта ще се прелее в парти с музиката на най-добрите DJи на клуб Блендер – DJ Marten и DJ Andrea.

Билетите се разпространяват в мрежата на Ивентим, както и на входа на Blender Club в деня на събитието
Цена – 47лв. важи за един гост
Билетът включва кетъринг, безалкохолно и напитка

Място на събитието – Blender club
Дата: 24.02.2012
Начален час: 19:30

city to city cabaretCITY TO CITY CABARET е международен проект за съвременен танцов и физически театър.Той се реализира успешно вече 3 години на най-добрите сцени в Обединено кралство, Гърция, Хърватия и България с участието на артисти от тези страни, представяйки разнообразието на Европейското танцово изкуство, чрез серия от професионални срещи, творчески резиденции (workshops) и представления. Основната идея на проекта е нетрадиционна среща с различни форми на съвременния танц в една вечер на една сцена.

ЗВЕЗДАТА НА СПЕКТАКЪЛА – НАЙДЖЪЛ ЧАРНОК.

Найджъл ЧарнокОбявен за национално богатство от съвета по изкуствата на Англия, наричан от критиката и пресата: Неповторим! Отцепник! Непоправимото лошо момче на физическия театър!

В средата на 80те години на 20-ти век основава заедно с Лойд Нюсън компанията DV8, която революционизира и създава нови естетически и етически норми в правенето на физически театър.

1995 уморен от успеха, медииния интерес, очакванията на публиката и запазената марка на DV8, Найджъл напуска и създава своя собствена компания.