Best Model of Salsa – конкурс за любителите на салса

0
58
Best Model of Salsa

Best Model of SalsaНа 01 януари 2012 г. стартира инициативата Best Model of Salsa 2012, очертаващо се едно от най-мащабните събития на годината.

„Все по-широкия интерес към латино музиката и латино танците в света ни доведе до идеята да реализираме мащабен международен проект, посветен на всички салсери и салсероси, който танцуват салса и искат да покажат своите умения „– споделят организаторите.

Говорим за красота, но само за онази, под ритъма на салсата. Това ще бъде едно състезание, което няма да набляга на физическите данни на участниците, но на техните танцови умения.

В Best Model of Salsa ще преобладава личността, желанието и най-вече умението на участниците да пресъздадат на сцена своята обич към латино музиката.

Състезанието е отворено за всички мъже и жени навършили 18 г., без горен лимит на възрастта, без значение националност и семеен статус. Участниците могат да участват в състезанието с 1 до 3 снимки и 1 видео. Неясно, замъглено и нецензурирано съдържание на материалите няма да бъдат приети.

Когато стартира гласуването ще се гласува само и единствено за видео материала. Гласуването ще стане посредством „Like” бутона. Победителите са мъжа и жената, събрали най-голям брой гласове (Like).

Старта на инициативата е даден на 1 януари 2012 г., като крайният срок за подаване на вашите материали е 30 юни 2012 г. След което 12 души от събралите най-много гласове ще продължат да се състезават до финалите, които ще бъдат на живо в Истанбул, Турция, където ще се изберат победителите събрали най-голям брой гласове.

За да участвате изпратете на следните адреси: info@citysdance.com info@bestmodelofsalsa.com

-          1-3 снимки

-          1 видео клип

-          Трите ви имена, град, години

-          Отколко години танцувате салса

Партньори за България са латино списанието Mundo Latino и Star Event Agency. Facebook страницата на събието: Best Model of Salsa 2012