Латино фиеста в Стара Загора

0
37
salsa congress

salsa congress

За втора поредна година, Стара Загора ще бъде домакин на гореща латино фиеста. На 24-26 февруари ще се проведе 2-ят национален конгрес по салса, организиран от Памбос Денс Център.

Очакват ви 3 незабравими дни с много настроение, уроци, състезания и шоу програма от едни от най-добрите инструктори по танци от България и чужбина. Специални гости на латино фиестата са инструктори от Италия (Roby G & Pedro Gomez), Гърция и Румъния.

Организаторите са предвидили танци за всички – в три зали, любителите на латино музиката ще танцуват: Salsa LA/NY, Cuban, а третата е за ценителите на романтичната „бачата”.

Ако искате да сте част от втория национален салса фестивал, сега можете да закупите своя фул пас на цена от 59 евро, който включва две нощувки, всички уроци, всички партита и шоу програми. Цената на фул пас след 15 януари 2012 е 69 евро.

За повече информация, посетете фейсбук страницата: 2nd National Salsa Congress или се свържете с организаторите: nationalsalsacongress@abv.bg ; +359 888 354 771 – Памбос Агапиу