Регламент на хип-хоп битката в Студентски град

0
34
hip-hop battle

hip-hop battleПреелиминации – провеждат се двойни или тройни битки (в зависимост от броя на записалите се). Пресяваката продължава докато се стигне до  8 или 16 финалиста. След това се провеждат само двойни битки. Битките се провеждат на принципа на директната елиминация. Чрез жребий се избират участниците, които провеждат битка от 2 рунда (2 влизания). От тях продължава само един, а другият отпада директно. Излъчването на победител става чрез посочване след батъла. При равен резултата се изиграва още един рунд.

Финал – Същинският финал включва 3 рунда. Отново важи правилото на директната елиминация.

Общи правила на битките:

  1. Задължително се танцува Freestyle – използването на предварително подготвена хореография се счита за слабост.
  2. Оценяват се техника, артистичност, креативност.
  3. Забранен е физическият контакт между опонентите.
  4. Изчаква се влизането на опонента, не се прекъсва танцуването му. При прекъсване, се счита за слабост, повторното прекъсване води до дисквалификация.
  5. Танцът трябва да бъде съобразен със стилистиката на музиката. Танцьорът трябва да се адаптира към стила музика, който е пуснат от DJ-я в момента на неговото влизане.

Регистрацията за всички участници в B-Day Battle 2011 1vs1 – от 17:30 до 18:00 трябва да потвърдите участие на място (club ICE). Цялата състезателна част ще се проведе от 18:00 до 22:00 за да се съобразим и с непълнолетните участници. Всички пълнолетни оставаме в клуба за after party.

Точен адрес: club ICE, South Mall, Студентски Град (пред Зимен Дворец), ул. “акад. Борис Стефанов” 35