Новият спектакъл на Нешка Робева – в София и Варна

0
45
ФОТО: neshkaart.com

ФОТО: neshkaart.com

Момичетата и момчетата на Нешка Робева, заедно със своите приятели музиканти,отбелязват 11 години сценична дейност със спектакъла „Среща в „Споменът”.

Спектакълът е изграден на базата на световни и български хитове от близкото и по-далечно минало изпълнени на живо от 5 певци(от ТВ предаванията-„В неделя с.”,”Аз обичам България”) и танцьорите от трупата на Нешка Робева. „Споменът” е известен столичен бар, където хора от различни възрасти, се срещат със… своите спомени.
Оркестърът изпълнява всички желания от началото на 30-те до последните хитове… Под въздействието на музиката и приятната замая от алкохола, спомените оживяват…

Да чуеш в едно и също заведение „Черен влак се композира”, „Целувката на Ана”, „Фивър” и „Брилянтин”, ако не е невероятно, поне е любопитно.

Но да видиш танците от времето на баба си, да се разкършиш с туист, рок и хип-хоп, заедно с виртуозните танцьори, си е истинско преживяване….

Спектакълът се играе в зала 1 на НДК – София на 13 декември (билети от 15, 20 и 30 лв) и в Двореца на културата и спорта във Варна на 17 декември (билети от 10, 12 и 15 лв.).