Второ пътуване към ерата на суинга

0
47

На 16-ТИ ДЕКЕМВРИ от 21:00 часа столичният клуб MIXTAPE 5 ще отвори врати за всички пристрастени към винтидж културата и звука от 40-те, 50-те, 60-те години.

Танците, разбира се, отново са на почит – този път майсторски хореографии ще покажат танцьорите от новосформираната формация Swingin’ NinJazz. Това е група от суинг ентусиасти, събрани заедно от любовта си към музиката и заразителната енергия на танци като charleston, lindy hop и boogie woogie.

От другата страна на барикадите ще застанат брейкденс експертите от Art From The Heart за приятелски дуел между SWING и ELECTRO SWING.

Освен задължителните музика и танци, за второто си издание SMUGGLERS SWING CLUB отново ще предложи автентичен будоар – грим, прически и аксесоари от VINTAGE SOFIA за всички желаещи да се преобразят поне за една вечер. Гостите на партито ще имат за пръв път възможността да си направят за винтидж фото сесия в цялостен оригинален ретро декор.

От феномен SMUGGLERS SWING CLUB се превръща в традиция. THE SMUGGLERS COLLECTIVE са подготвили главозамайващи изненади за следващите серийни партита под бомбето на SMUGGLERS SWING CLUB.

Второто издание на SMUGGLERS SWING CLUB отваря врати за всички омагьосани от музиката и естетиката на отминалото време на 16 ДЕКЕМВРИ в клуб MIXTAPE 5 (бул. “България” 1, в подлез “Галерия”). Началният час е 21:00, а стартът на винтидж-треската ще бъде даден в 22:00 часа. Входът е на цена от 7 лева, без предварителна продажба на билети.