Коледен конецрт на “Masters of the Dance”

0
51

master of danceПопулярната танцова формация „Майсторите на танца“ шества из страната със своя нов хитов спектакъл „Кракра“. В основата на шоуто е исторически сюжет, овкусен с романтична любовна история.

Сюжетът на спектакъла пресъздава драматичната история на болярина Кракра. Героят е историческа личност. Той е отбранявал последната българска крепост, паднала под византийска власт – крепостта Кракра край Перник. Многочислената и въоръжена византийска армия отстъпвала пред шепата воини на Кракра. Цял свят със затаен дъх следял драматичните събития и се дивял на храбростта и непреклонността на българските воини. В спектакъла на „Masters of the dance” е пресъздадена и романтична любовна история, в която Кракра и неговата любима преживяват истинска драма, но силата на любовта им побеждава.

[vsw id="rlM17qmdLo4" source="youtube" width="425" height="344" autoplay="no"]

Зрителите съпреживяват вълнуващата история, а внушението е засилено от умело подбраната музика, която съчетава традиционни и модерни елементи, атрактивната хореография, стилните костюми и артистичното изпълнение на танцьорите. Спектакълът въздейства еднакво както в зала, така и на открито. Игран е многократно пред различна публика, но продължава да впечатлява и да вълнува.
„Masters of the Dance” имат удоволствието да поканят всички приятели и любители на музиката и танците на Ежегодния Коледно-новогодишен празничен концерт на „Майсторите на Танца”. В навечерието на най-светлия християнски празник организаторите са ви подготвили една Коледна приказка. Очаква ви пъстра музикално-танцова програма, в която ще вземат участие възпитаници от всички школи на “Masters of the Dance” от най-малките до най-големите. Емоциите и шоуто са гарантирани! Не ги пропускайте!

Концертът ще се състои на 22-ри декември /четвъртък/ на сцената в Обединен детски комплекс в гр. Перник.
Начало – 18:00 часа.
Желаещите да закупят билети ще могат да го направят от преподавателите във всички школи “Masters of the Dance” или на място преди самия концерт. Цена на билета – 4 лв.