Семинар по класически балет и съвременен танц с Тери Фокс

0
58
dance
фото: Debute Dance Academy

dance
фото: Debute Dance Academy

На 5-ти, 6-ти и 7-ми Януари семинарът “Стъпка към Сцената” ще се проведе в Софийска Национална Опера и Балет, която се намира на бул. Дондуков №20, София, България, п.к. 1000.
Програмата ще включва класически балет и съвременен танц с участието на Тери Фокс, артистичен директор на Undeground Arts Connection (Чикаго, Илинойс).

Класовете ще се провеждат всеки ден от 14:00 до 18:00 часа и ще включват земна станка, contemporary техника и хореография. Таксата за ранна регистрация (преди 1-ви Декември) е 115 щатски долара, а след това ще стане 135 щатски долара. Тази такса включва и трите дни, общо 12 часа тренировка.

Програмата помага на учениците да изградят дисциплина и да добавят разнообразие към техниката си, като в същото време ги свързва с водещи перформънс компании.
В ядрото на програмата лежат следните танцови дисциплини:

- класически балет;
- палцова техника;
- съвременен танц;
- хореография;
- музикален театър;
- модерен/джаз танц.
В случай, че желаете да се запишете, моля направете го през сайта на Underground Arts Connection

За повече информация: ina_gerginova@abv.bg, 0887 97 14 80-Ина Гергинова

Terry_FoxТери Фокс създател и директор на Underground Arts Connection се занимава с танци повече от 20 години. Учил се е от величия като Ан Рейнкинг. Работил е по шоуспектакли в Парижката опера, на фестивали по време на Олимпиадата в Пекин, с легендарния холандски кралски балет и с популярния канадски проект Cirque du Soleil.

Тери Фокс е космополит в танца, който разбира от танци и не се страхува да ги прави по целия свят – Чикаго, Париж, Канада, Олимпиадата в Пекин… Търси провокацията на нови култури. Някога учи за хирург, но се влюбва в сцената. Балетните му шоу програми често са населени с летящи клоуни.