Боровец отново ще бъде разтърсен от салса

0
50
Памбос денс център
фото: PDC

Памбос денс център
фото: PDC

За пета поредна година курортът Боровец ще бъде домакин на горещата и ритмична салса, където салсероси ще се съберат и ще покажат своите танцови умения за цели три дни и то до зори.

Организаторите от Памбос Денс Център по традиция очакват своите гости от близките балкански страни – Турция, Гърция, Кипър, Сърбия, Румъния.

Събитието ще стартира на 28 октомври с парти на басейна, а вечерта е първото шоу представление с участието на български школи по салса.

Диджеи от България, Белгия, Гърция и Румъния ще разстърсят хотел Самоков с тематични паралелни партита, разпределени в четири зали – зала за бачата, зала за салса, зала за кубинска салса и зала с всичко по-малко (бачата, салса, меренге, ча-ча, диско, ретро)

През деня любителите на кубинската музика ще имат възможността да се впуснат в поредица от уроци по салса, бачата, танго, афро, регетон и много други, като нивата са разпределени според възможностите на салсеросите.

Салса конгресНа 29 октомври, след шоу програмата от специалните гости, партито ще е тематично, гостите на събитието ще трябва да се преобразят със страшни костюми, за да отбележат Хелоуин.

И този път формата няма да премине без традиционното салса състезание, но този път журито ще присъди награди за първите две двойки/отбори, които ще се състезават в няколко дивизии: двойки, отбори и дивизия “свободен танц”, което включва избор на салса, кубинска салса или бачата.
Първите две двойки/отбори, победители от състезанието във всяка дивизия, ще имат възможността да представят своите изпълнения в няколко европейски фестивала.

Повече информация за програмата на събитието: Програма
Информация за уроците по време на събитието: Уроци
Информация за цени: Цени
Информация за състезанието: Състезание

Важно: достъпът до хотел Самоков след 21.00 ч. ще бъде ограничен само за гости с фул пас. В тази връзка всички желаещи да присъстват само на партитата и не притежаващи фул пас, трябва да закупят своите парти пасове преди 21.00 ч.