Танци на открито за старта на Sofia Dance Week

0
39
Sofia Dance Week
Хип-хоп на токчета

Sofia Dance Week

Подобаваща загрявка за най-танцовата седмица в България направиха организаторите на фестивала Sofia Dance Week в неделя, 25 септември. Открити безплатни уроци и танцови изпълнения бяха подготвени за софиянци на сцена пред НДК.

Публиката танцува брейк, попинг, уокинг и рокинг с Pop&Roll и Sleepwalkingz. След тях момичетата от проекта Upgraded (с тях работи Ива Йорданова от Derida Dance) показаха как се танцува хип хоп на токчета. Последната демонстрация и урок дойде от The Center. На най-добрите „ученици“ от публиката танцьорите дадоха билети за четвъртото издание на Sofia Dance Week и фестивала за съвременна градска култура Jam On It.
Sofia Dance Week се организира за четвърта поредна година и представя на софийската публика по едно представление всяка вечер от 26 септември до 1 октомври. Програмата за седмицата можете да намерите тук, а билетите са на стойност между 10 и 40 лв. се продават в мрежата на Eventim.
Jam On It е фестивал за съвременна градска култура и изкуства и тази година ще се проведе от 6-ти до 9-ти октомври в София. На зрителите си фестивалът ще представи уроци, танцови битки, партита и много други изненади. Билети се продават в мрежата на Eventim.

[vsw id="5Fup829e_r4" source="youtube" width="425" height="344" autoplay="no"]