Алфредо Торрес закри лятото с невероятно латино парти

0
117
4th Baila Salsa Bulgaria
фото: Любомир Ганев

4th Baila Salsa Bulgaria
фото: Любомир Ганев

В сряда, столицата беше разтърсена от страстна кубинска музика, стотици любитили на латиното се забавляваха с уникални шоу хореографии, представени от българските ни клубове. Специален гост на събитието беше Хуан Матос (Juan Matos), един от най-добрите танцьори в света, новаторът в салсата, а домакин – небеизвестният световен хореограф, танцьор и актьор – Алфредо Торес.

За четвърти пореден път, Алфредо събира артисти, купонджии и любители от цялата страна за да изпитат удоволствието на салса ритмите. Зад пулта стоеше един от най-търсените DJ в Европа и Балканите – DJ Dian.  В полунощ салсеросите оформиха кръг за да наблюдават танцьорите и техните невероятно красиви изпълнения.

4th Baila Salsa Bulgaria
фото: Любомир Ганев

Бурни емоции предизвикаха момичетата от класовете на AlfredoStyle, с тяхното грациозно и страстно изпълнение. Групата на Elena Bali предизвика еуфория сред публиката с изпълнителите, които са с увреден слух.

Сред изпълнителите бяха школите от AlfredoStyle, Tropicana Dance School – с участието на кубинеца Раул Торрес, Salsa De Cuba – Пловдив, Salsa Diva, Extravaganza Dance Studio, Tornado Twins, Elena Bali & Mim-Art Theatre (hearing impaired performers), Алфредо Торрес и партньорката му Жоржет Илиева, и не на последно място, самият Хуан Матос.

Вижте видео от събитието тук

[hdvideo playlistid=5 ]