Първият “ON!Festival” в София!

0
74
dance_battle

DANCE ONНа 16, 17 и 18 септември 2011 г. в София, ще се проведе уникален за България младежки фестивал. Целта на “ON! Fest 2011″ е да събере на едно място най-популярните младежки занимания: съвременна музика, състезания и демонстрация по танци, скейтборд, графити, японска култура, beatbox и т.н. Програмата включва и представяне на нови IT технологии и турнири по компютърни и конзолни игри, които ще наситят атмосферата с още по-силни емоции.

На 16 септември „ON! Festival” ще бъде открит със зрелищен танцов спектакъл с участието на над 150 танцьори!
Като подарък по случай първото издание на фестивала, официалното откриване на фестивала в петък от 18:00 часа ще бъде с вход свободен.
Зоните по време на фестивала ще бъдат 6, като Dance ON! зоната ще бъде изградена в партньорство с най-голямата верига училища по Hip-Hop танци – Street Dance School “The Center”, а  отговорни за музиката и доброто настроение по време на всички танци, батъли и уоркшопове ще бъдат някои от най-добрите хип-хоп диджеи.

dance_battle1v1 Hip-Hop Battles – неделя 14:00 ч., записване на място.

Най – атрактивният начин да изразиш себе си в танца! Стотици фенове на уличната култура, обстановката на стилизиран хип хоп кът, регламент, вдъхновен от презокеанският маниер за провеждане на улично състезание, приобщаващ окуражителният рев на тълпата към общата оценка – всичко това води до една единствена цел: да бъдат оценени танцьори – аматьори или професионалисти – за тяхната оригиналност, музикалност, умения и артистичност в съвременните улични танци!