Кастинг за танцьори, актьори, статисти и певци

0
61
Ритъмът на сърцето

Ритъмът на сърцетоЕкипът на филма “Ритъмът на сърцето” обявява поредица от кастинги и прослушвания в цялата страна. Всички професионалисти и таланти от цялата страна ще имат възможността да вземат участие в заснемането на филма. За да избегнем явяването на хора, които не са подготвени и нямат сериозно отношение към филма, сме въвели предварително записване.

ЗАПИСВАНЕ:

Изпратете sms на кратък номер 1092 с начален текст rthm трите ви имена и позицията за която се явявате на кастинга. /2.40 лв. с ДДС/. Например:  rthm Stolil Georgiev tancior

За танцьорите – подгответе танц с продължителност до 2 мин. Независимо сами или по двойки. Носете музиката за вашето изпълнение. Кастинга за танцьори е отворен за мъже, жени, деца – от 6 до 30 години, различни визии, без ограничение във височина и раса.

ПЪРВИ КАСТИНГ

28.07 – четвъртък – гр. Хасково

начален час – 09.00 в народно читалище “Зора”, квартал Македонски, ул. Даме Груев № 5 А

Повече информация за кастинга – Ритъмът на сърцето

Информация за филма:
Филмът „Ритъмът на сърцето” е адаптиран по романа на Росица Караджова и се базира на нейния собствен живот, приплетен с мечтите й. Главната женска роля ще се изпълнява от самата Росица Караджова, която е глуха по рождение, носителка на титлата „Мис Тишина България – 2010г.”, както и финалистка в предаването „Байландо”.  Филмът е разказ за борбата на едно дете да оцелее в черно-белия свят на глухотата, водено от мечтата си да стане актриса и да направи живота си по-цветен. Росица среща Джъстин и от невъзможната и несподелена любов между момиче от света на глухите и момче от света на чуващите, се ражда техният танц. Дали обаче е възможно ритъмът на сърцето, който ги води в красивите им танци, да ги събере и извън сцената?

Режисьор – Томас Маковски – САЩ
Сценарий – Росица Караджова и Добромира Тодорова