Лятна промоция на билети за Lord of the Dance

0
40
Lord of the Dance

Lord of the DanceПродуцентска компания АРТ БГ има удоволствието да съобщи, че започва гореща лятна промоция на билети за ексклузивния концерт на Lord of the Dance на 2 ноември в зала 1 на НДК.

Само сега до 30 август  всички билети за събитието ще бъдат с 10 лв отстъпка от редовната цена и ще струват между 20 до 50 лв и ВИП места до 90 лв. Търсете билети в Билетен център НДК, както и в разпространителската мрежа на Eventim, в това число верига магазини Германос, Офис 1, Пикадили и др.

Както стана ясно, Lord of the Dance отново включиха България в европейското си турне тази година след рекордния успех на 8-те концерта през 2010.

Дата: 02 ноември
Място: НДК
Час: 20:00 ч.

Характерната хореография, представяща едновременно модерни елементи и класически ирландски танци, пищната сценография , впечатляващите светлинни ефекти и драматичната музика  на Ронан Хардиман превръщат Lord of the Dance в един незабравим спектакъл, който оставя у зрителите желание да бъде гледан още и още пъти.

Lord of the Dance е повече от музикален и танцов спектакъл – това е пътуване във времето и пространството, което пренася зрителя в древна келтска легенда, представяща по семпъл, но запомнящ се начин вечната борба между Доброто и Злото. Едно е сигурно – никой не е в състояние да остане равнодушен към героите на сцената.

Създадено от Майкъл Флетли през 1996 г. шоуто Lord of the Dance вече 14 години е ненадминато в света по мащаби, зрелищност и продажби. Видяно от повече от 50 милиона души в 60 държави на всички континенти, Lord of the Dance чупи всички установени бокс офис рекорди и си завоюва името на най-възторжено посрещаното танцово шоу на всички времена.