Алфредо в Берлин за снимки на Streetdance 2

0
63

Vertigo Films официално анонсираха, че снимките на филма STREETDANCE 2 3D са започнали от 6 юни 2011. Снимките на филма ще бъдат в няколко европейски града, като Лондон, Париж, Рим и Берлин.
STREETDANCE 2 3D е един от най-силно очакваните филми, след успеха на STREETDANCE 3D. Във филма отново ще участват фаворитите от 1-вата част, като George Sampson, в ролята на сладура Chappie Ediie и танцовата трупа Flawless.

George споделя: “Много се вълнувам от снимките на StreetDance 2 3D, филмът ще бъде изключителен и грандиозен. Радвам се, че отново ще играя Eddiе, особено след като ще имам по-централна роля – Ще покажа няколко много ефектни движения. Също така съм развълнуван от това, че ще снимаме в няколко невороятни места в Европа.”

Продуцентите на филма са също развълнувани да представят участието на Falk Hentschel и Sofia Boutella в главните роли на Ash и Eva. Танцувайки на две от световните турнетата на Мадона, Eva, последно може да бъде видяна в главната роля на сингъла Hollywood Tonight. А Falk беше видян последно на големия екран в екшъна на Том Круз “Knight & Day”.

Световните имена в танците не свършват тук, в момента едни от най-добрите салса величия в света са в Берлин и споделят, че снимките са изключително тежки, но купона е пълен и всички са доволни. Сред тях са уникалният Алфредо Торрес, Алберто Валдез, Майкъл Фонтс, Роли Маден, Чикито и други известни танцьори и хореографи.

Това ще бъде най-грандиозната и невероятна танцова поредица, която се очкава да излезе на големия екран в началото на 2012 г.