Първи ден от 7-ми Fanta Dance Festival

0
44

Вечерното шоу представление на 7-мия Fanta Dance Festival предизвика бурни емоции у публиката.
Шоу програмата включваше над 20 изпълнения на различни изпълнители, както от България, така и от чужбина. Гост-изпълнители имаше от Гърция, Кипър, Румъния, Бразилия, Колумбия, Турция.
Стилът на танците беше изключително разнообразен: салса, бачата, танго, самба, хип-хоп, брейк, модерен балет и какво ли още не. На сцената се сменяха динамични и колоритни дрехи, съчетани с невероятни изпълнения.

По-открояващите се изпълнения бяха на гостите от Бразилия (Alex Lima) с горещата им самба, танго изпълнението от Ballet National Firulete, както и соловото изпълнение на Алфредо Торес, представляващ и Куба и България, хип-хоп изпълнението на танцьорите от The Centre. Около полунощ публиката на свой ред се впусна в ритъма на танците в три от залите на НДК (две от тях латино, а третата хип-хоп).

Тази вечер (7 май) в НДК ще се състои и премиерата на гала-спектакъла, подготвен от Fiesta Team. Ако пък искате да потанцувате на открито, можете да посетите безплатните уроци пред НДК и утре по зумба, самба, хип-хоп и много други танци. В неделната вечер е първият кръг на от състезанието Fiesta Cup.
Повече инфо на FantaFiesta

[vsw id="fDBj_4SRGAw" source="youtube" width="425" height="344" autoplay="no"]