“Рицари и Амазонки” – dance battle

0
41

На 14-ти Февруари екипа на Udance & Soul Award ще разчупят атмосферата със свежа концепция за събитие включващо Непрофесионални Танцови Надигравания по 2-ки на синхрони със случаен партньор от противоположния пол.
Имате възможност да се изложите публично пред приятели и непознати, танцувайки с половинка, която срещате за първи път. Парчето ще се избере случайно, няма конкретни съдии и критетии за оценка. Единстената цел е да накарате публиката да Ви хареса било то с невероятни танцови умения, може би с факта, че имате страхотен характер или да използвате искреното си притеснение, като най-силното си оръжие. Независимо от резултата обаче, ще имате уникалния шанс да създаде преживяване с друг човек, което да изисква от Вас бързо да се сработите в екип, да измислите 2 танцови скеча и след това заедно да се изправите срещу други двама престрашили се и да се забавлявате искрено. Магнетичната нагласа на деня на вклюбените нажежава още повече атмосферата и Ви дава възможност бързо да откриете човек, с които сте устойчиви на битки.

Името на партито Рицари и Амазонки е неслучайно. Целта е да провокира мъжете да демонстрират най-доблестните качества  на Рицарите като чест, успех и култура, които да впечатлят  еманципираните, желаещи пълна независимост секси и умни Амазонки.

Място: клуб Goti, гр. Варна
Водещи: Виктор и Влади
Музика: C-O
Час: 20:00
Начало програма: 21:00
Вход: 5 лв

Екипа на Udance & Soul Award Ви гарантират 100% забавни мигове.

[...]