Конкурсът – “Танцувай с мен – 3…стаен”

0
52
фото: slavishow.com

фото: slavishow.com

В конкурсът “Танцувай с мен – 3 … стаен” за първи път може да се явите не само индивидуално, но и семейно. Защото в нов, обзаведен софийски апартамент човек може да живее не само сам, но и с жена си, с децата, с гаджето, или със сестра си или брат си.

Затова в нашия нов проект “Танцувай с мен – 3 … стаен” може да участвате сам, с гадже, с роднина или с цялото ви семейство.

Важното е, ако не сте сам, да бъдете с човек или хора, с които имате роднинска или лично-емоционална връзка. Защото ако победите, ще имате общ апартамент.

Няма ограничение във възраста, може да доведете дядо си, или пък дядо ви да доведе вас. Единственото условие, е да не сте професионалисти – да не изкарвате прехраната си с танци. Ако обаче сте ученици и учите танци, но не получавате пари от това, то вие сте добре дошли в проекта.

Ако искате да участвате в “Танцувай с мен – 3 … стаен” и да спечелите тристаен апартамент в София, напълно обзаведен и чисто нов, изпратете:
- видеозапис на ваш танц,
- информация за себе си, на каква музика танцувате и в случай, че не кандидатствате сам, пишете ни каква е връзката помежду ви;
- телефонен номер за обратна връзка;
на имейл: tanc@slavishow.com

или на адрес:
София 1463,
площад България №1
НДК, Зала 12, за “Шоуто на Слави”

Краен срок за записване – понеделник, 31 януари 2011 г.